Start-to-Golf


Volgens heel wat golfers gaat er niets boven de kick van de perfecte golfslag. Het moment dat je de golfbal met een mooie hit in een perfecte baan over de fairway ziet suizen, is een heerlijk moment! Dit leer je uiteraard niet bij je eerste golfles. Maar oefening baart kunst !


Welkom bij Golfforum, dé perfecte startclub !

Wij staan garant voor een doorgedreven en goed begeleide golfstart. Bij ons kan u een Start-to-Golf lidmaatschap aangaan van 2 maanden voor slechts €100 p.p. inclusief startpas. 

Dit is de ideale instapformule om het golfgebeuren van naderbij te leren kennen. Gedurende uw Start-to-Golf lidmaatschap kan u onbeperkt gebruik maken van onze oefenfaciliteiten en practice. 

U kan zich inschrijven voor het nemen van golflessen bij de golfpro en naar hartelust oefenen om de golfsport onder de knie te krijgen. Bovendien krijgt u enkele golfclubs van ons in bruikleen en gratis practiceballen. Oefenen is dus de boodschap !

Indien u deze 2 maanden ter harte neemt, dan hebt u al een mooie golfstart genomen en kent u ondertussen het reilen en zeilen in de club. Als u dan ook gebeten bent door de golfmicrobe en u besluit aansluitend "full member" te worden, dan wordt het bedrag dat u betaalde voor uw Start-to-Golf in mindering gebracht. 

Mooie startmotivatie, toch ?

Heeft u nog vragen, aarzel niet ons te contacteren (0475/48.74.30) .